Huurders

Waarom deze app?- voor huurders

Groot aanbod

Ben je op zoek naar woonruimte? Dan is de ‘huurmijnkamer’ app de manier voor huurders om geschikte woonruimte te vinden. Of je nou op zoek bent naar een kamer of je wilt een vrijstaande villa huren, alle woningtypes kan je vinden in de ‘Huurmijnkamer’ app.

Voor een korte periode of voor langere periode, alles is mogelijk. Huurmijnkamer is onafhankelijk en streeft er naar om al het aanbod op de huurwoningmarkt bijeen te brengen.

 

Direct contact

Na installatie op je telefoon of tablet, kan je direct op zoek naar de gewenste woonruimte. Zie je een geschikte woning dan kan je als potentiële huurder direct een reactie sturen naar de verhurende partij.

 

Koppeling met social media

Daarnaast is het mogelijk om, vanuit de app, jouw interesse in een huurwoning te delen op Facebook of Twitter op deze manier wordt jouw zoekresultaat vergroot en heb je kans dat je geschikte woonruimte aangeboden krijgt vanuit onverwachte hoek.

 

Recente advertenties

Onze database blijft altijd up-to-date omdat wij de verhuurder attenderen op de looptijd van een advertentie. Hierdoor loop je weinig risico dat je op woonruimte reageert die al lang niet meer beschikbaar zijn.

 

Altijd bij de hand

Omdat de ‘Huurmijnkamer’ app op je telefoon of tablet staat, heb je alle relevante informatie steeds bij de hand.

 

Lage kosten

Het downloaden van onze app en het bekijken van het huuraanbod is gratis, pas als je wilt reageren op een advertentie betaal je bij de registratie eenmalig €0,89. Hierna kan je een jaar lang onbeperkt reageren op het woningaanbod in de ‘Huurmijnkamer’ app.

(Kijk voor een overzicht van alle prijzen op onze prijzen pagina)