Prijzen

De 'Huurmijnkamer' en 'Huurmijnwoning' app zijn er in verschillende varianten.

‘Huurmijnkamer’ huurder basis-app: €0,00

De basisversie van onze app is bedoeld voor huurders en is gratis.

Na het downloaden en installeren kan een potentiële huurder het huuraanbod bekijken in heel Nederland. Pas op het moment dat je een geschikte woonruimte ziet en je wilt reageren, dan moet je een account aanmaken en registreren. Deze registratie kost €0,89 je kunt dan onbeperkt reageren op het woningaanbod.

‘Huurmijnkamer’ verhuurder basis-app: €1,79 NU GRATIS!

De basisversie van onze app is bedoeld voor particuliere verhuurders die maximaal één woonruimte in de verhuur hebben. Na registratie kan de verhuurder één woonruimte tegelijkertijd in de verhuur zetten voor de periode van een jaar. Na deze periode kan de verhuurder het abonnement verlengen.
Het woningaanbod dien je via de ‘Huurmijnkamer’ app in de database te plaatsen.

‘Huurmijnkamer’ professional-app: €9,99

De professionele versie van onze app is bedoeld voor de verhuurder die meerdere woonruimtes tegelijkertijd in de verhuur heeft (makelaars). Deze versie heeft alle functionaliteit van de verhuurder basis-app, na registratie kan de verhuurder onbeperkt woonruimte tegelijkertijd in de verhuur zetten voor de periode van een jaar. Na deze periode kan de verhuurder het abonnement verlengen.
Zonder onderstaande koppeling dien je het woningaanbod via de ‘Huurmijnkamer’ app in de database te plaatsen.

XML koppeling, nu het eerste jaar gratis! Klik op de actie button en meldt u aan! ACTIE!

Voor makelaars is er een XML koppeling met onze database mogelijk. Uw eigen database wordt meermaals per dag met de ‘Huurmijnkamer’ database gesynchroniseerd.

‘Huurmijnkamer’ ondersteunt de standaard XML van Funda en Pararius.

 

Koppeling met de ‘Huurmijnkamer’ database, maatwerk: (vraag offerte)

Indien een koppeling gewenst is met onze database en je beschikt niet over de mogelijkheid tot een standaard koppeling, dan zijn wij je graag van dienst om een maatwerk koppeling te realiseren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.