Verhuurders

Waarom deze app? - Voor makelaars

Gemakkelijk in gebruik

Zowel voor professionele als particuliere verhuurders is de ‘Huurmijnkamer’ app de makkelijkste manier om woonruimte te verhuren. Na download en registratie kunt u gelijk uw woonruimte onder de aandacht brengen bij duizenden potentiële huurders.

Meertalig

Ideaal voor makelaars die zich met hun woningaanbod op expats richten. Onze app is op dit moment al verkrijgbaar in vijf talen; Nederlands, Engels, Duits, Portugees en Russisch. Binnenkort komen de talen Frans, Spaans en Pools beschikbaar.

Extra exposure

Als aangesloten makelaar wordt u extra in het voetlicht geplaatst. Iedere aangesloten makelaar krijgt de mogelijkheid om zich te profileren op de Huurmijnkamer website.

Direct contact met huurders

Zonder tussenkomst van ‘Huurmijnkamer’ kunnen potentiële huurders, vanuit de app, het kantoor bellen of een bericht sturen dat zij geïnteresseerd zijn in de woonruimte. Gezamenlijk maak je dan een afspraak voor bezichtiging.

Groot bereik

Met een paar handelingen staat uw woonruimte online en door onze koppeling met, Facebook en Twitter, is het bereik van de advertentie bijna ongelimiteerd.

XML Database koppeling ACTIE!

Voor makelaars is er een database koppeling op basis van XML beschikbaar. Met deze koppeling hoeft u de data maar op één plek in te voeren en zorgt u ervoor dat alle gegevens uniform blijven. Makelaars die al een XML koppeling hebben met andere partijen kunnen eenvoudig de locatie van het bestand doorgeven.
Nu een heel jaar gratis onze XML koppeling uitproberen? Klik op de Actie button voor meer informatie!

Laag geprijsd

Voor de prijs hoef je het niet te laten. De prijsstelling van de app en de XML koppeling is dermate gunstig dat het meer een vraag is “Waarom gebruik je het niet?”


Waarom deze app? – Voor private verhuurders


Gemakkelijk in gebruik

1. Download gratis de ‘Huurmijnkamer’ app in de Apple App Store en in Google Play
2. Registreer je
3. Ga naar ‘Advertentie plaatsen’ in het menu
4. Vul de advertentie gegevens in en voeg foto’s toe

Klaar!

Groot bereik

Met een paar handelingen staat jouw advertentie online en door onze koppeling met, Facebook en Twitter, is het bereik van de advertentie bijna ongelimiteerd.

Direct contact

Zonder tussenkomst van ‘Huurmijnkamer’ kunnen potentiële huurders, vanuit de app bellen of een bericht sturen dat zij geïnteresseerd zijn in de woonruimte. Gezamenlijk maak je dan een afspraak voor bezichtiging.

Laag geprijsd

Nu gratis je woonruimte aanbieden met de ‘Huurmijnkamer’ of ‘Huurmijnwoning’ applicatie!

Download snel onze app in de App Store of in Google Play.

Vakantieperiode

Ook als je woonruimte voor een korte periode wilt verhuren, dat kan met de ‘Huurmijnkamer’ en ‘Huurmijnwoning’ applicatie.

Voorbeeld documenten

Wil je graag je woonruimte verhuren zonder tussenkomst van een makelaar, maar ben je een beetje huiverig voor het opstellen van een contract? Op onze download pagina vind je diverse voorbeeld documenten waarmee je de afspraken met nieuwe huurders goed kan vastleggen.